Aby korzystać z forum musisz się zarejestrować!

stan depresji

Re: stan depresji

Postprzez poranna3 w 13 Lip 2009, 23:29

Przepraszam mała- czarna, nie ukrywam, że poniosło mnie i zapomniałam przede wszystkim pogratulować Ci córeczki. Cieszę się , że z małą jest wszystko w prządku i jest zdrowa to ważne bo miałabyś dodatkowe poważne zmartwienie i chyba nie bardzo mogłabyś liczyć na wsparcie ze strony męża , ale może się mylę ,ważne że mała jest zdrowa. Co do poprzedniej wypowiedzi to dla mnie takie postępowanie jest zdradą , uważam, że masz rację. Odradzam Ci jednak odwet zdradzając męża obojętnie jak by to wyglądało. Czułabyś się wtedy jeszcze gorzej , bo wygląda na to , że jesteś bardzo wrażliwą i mądrą kobietą. Nie zniżaj się do tego samego poziomu. Najlepiej by było żeby mąż zechciał pójść do psychologa. To są bardzo trudne sprawy i wiem, że nie jest sztuką radzić komuś i to na odległość , ale może na początek porozmawiałabyś sama z psychologiem i przedstawiła mu swój problem. Życzę Ci naprawdę z całego serca powodzenia . Dla mnie jesteś bardzo dzielną kobietą .
poranna3

Dołączenie: 09 Paź 2008, 20:10

Postprzez mala_czarnaa w 14 Lip 2009, 18:47

Dzięki poranna muszę znaleźć jakieś wyjście na pewno sobie jakoś poradzę dam Ci znać jak rozwiązałam mój problem a ty TonySoprano piszesz to ze swojego punktu widzenia i własnych doświadczeń czy tak na prawde bywa jak piszesz?? w czym Ty masz problem, ze się tu zalogowałeś??
mala_czarnaa

Dołączenie: 26 Gru 2008, 15:09

Postprzez mala_czarnaa w 11 Paź 2009, 00:14

co u Was? u mnie bez zmian :/ ehh takie życie co zrobić by było lepiej?
mala_czarnaa

Postprzez danek w 12 Paź 2009, 21:00

Witam

U mnie bez zmian i niestety dalej jestem w dołku. Czy u Ciebie mała_czarna mąż się zmienił? Ja też nie mam lekarstwa, aby poprawić sobie życie, no chyba że jakaś wielka miłość.
danek

Dołączenie: 01 Paź 2008, 18:07

Postprzez mala_czarnaa w 13 Paź 2009, 12:30

Muszę powiedzieć, że bywa lepiej raz gorzej ale jakiejś takiej konkretnej zmiany nie ma :( spędzamy ze sobą mało czasu wiadomo praca, dziecko jeszcze mąż podjął dodatkową pracę więc prawie go nie ma ehhh.. szkoda gadać tylko się przez to kłócimy.
mala_czarnaa

Postprzez Plasterek w 15 Lut 2010, 17:55

Cześć, to może z innej strony (bo dyskutując o depresji sami w nią wchodzimy głębiej) Temat optymizmu (http://www.plasterek.pl/Optymizm.html) - wiem, że w tym okresie jest to praktycznie nie możliwe, żeby wyjść ze stanu wegetacyjnego i zacząć myśleć o czymś optymistycznym, ale może jednak macie jakieś metody?
Plasterek

Dołączenie: 15 Lut 2010, 17:36

Poprzednia

Powróć do depresje

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość