Aby korzystać z forum musisz się zarejestrować!

Co zrobić?

Co zrobić?

Postprzez M3dzik18 w 28 Wrz 2009, 18:58

Hej.mam problem w szkole..W klasie mnie obrażają i ubliżają tylko dlatego, bo wychowawczyni do mnie zawsze pisze..np.jak coś ma do przekazania klasie..co mam robić? nie mam teraz ochoty chodzić do szkoły:( czy zrezygnować z niej?
M3dzik18

Dołączenie: 28 Wrz 2009, 18:54

Re: Co zrobić?

Postprzez alexandra13000 w 31 Mar 2010, 13:38

Hej . .. przeczytalam twoj problem i chce Ci pomoc. Nie martw sie tymi dziewczynami i chlopakami , tylko dlatego ze sa zazdrosni. Porozmawiaj o tym z nauczycielem i rodzicami . W szkole powinnismy miec najlepszy czas naszego mlodzienczego zycia. Wiec tak jak mowilam porozmawiaj o tym z kims w szkole lub w domu. I jeszcze Ci powiem ze takie osoby ktore Ci dokuczaja sa poprostu zazdrosne , wstan do nich i powiedz : Odczepcie sie ode mnie , ja wam nic nie robie a wy caly czas mi dokuczacie , wepnijcie swoje nosy tam gdzie trzeba . To zazwyczaj pomaga :) . Mam nadzieje ze to Ci pomoze . Zycze powodzenia
alexandra13000

Dołączenie: 31 Mar 2010, 13:33

Re: Co zrobić?

Postprzez ja117 w 26 Maj 2010, 23:34

Ej a może ustal jakoś z nauczycielem, że nie będziesz ich powiadamiac żeby dac im nauczkę, może wtedy zrozumieją, tylko uważaj bo to ryzykowne.
ja117

Dołączenie: 26 Maj 2010, 23:23

Powróć do szkolne

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość