Aby korzystać z forum musisz się zarejestrować!

Trawa zakac czy zezwolic

Re: Trawa zakac czy zezwolic

Postprzez poranna3 w 14 Lip 2009, 00:06

Widzę egzesja, że w wielu sprawach jesteś "doskonale zorientowana" i masz receptę na wszystko, gratuluję. Zgadzam się z Tobą tylko w punkcie 7 edukacja i nie tylko w kwestii narkotyków jest pod tak zwanym "zdechłym azorkiem". Ja również jestem za całkowitym zakazem rozprowadzania narkotyków i mówienie, że mnie to nie szkodzi, ja mam wszystko pod kontrolą i jest dobrze nie przekonuje mnie w żadnym wypadku. Jesteście chyba młodymi ludźmi tak przynajmniej wynika z waszych wypowiedzi. Czy ktoś z Was zastanowił się co kiedyś będzie z moim potomstwem, w jakiej kondycji przyjdzie na świat. Człowiek jest odpowiedzialny za drugą osobę , za swoje przyszłe dziecko długo, długo wcześniej. Myślicie, że trawka, czy inne narkotyki używane pod kontrolą przez wiele lat nie mają żadnego wpływu na Wasz organizm ? Tak Wam wyprano mózgi ? Być może, że Wy nie odczuwacie zgubnego wpływu, ale Wasze dzieci to odczują. Gratuluję dobrego samopoczucia . Ponadto świat nie jest idealny, nie wszyscy są tak świadomi tego co robią przyjmując narkotyki jak Wy , nie każdy ma dostęp do informacji , edukacja szwankuje więc trzeba w jakiś sposób chronić tych słabszych, chociażby dzieci, które są łatwowierne i dadzą się skusić . Tak więc egzesja świat jest o wiele bardziej skomplikowany niż Ci się wydaje. o innych też trzeba pomyśleć , nie tylko o sobie.
poranna3

Dołączenie: 09 Paź 2008, 20:10

Poprzednia

Powróć do narkotyki

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość